< Informatie veiligheidsvestjes

Veiligheidsvestjes

Detailinformatie veiligheidsvestjes

Veiligheidsvestjes bedrukken met uw logo hoeft niet enkel reclame als toepassing te hebben. Veiligheidsvestjes met uw logo bedrukt kan ook als relatiegeschenk of veiligheidsvestjes om uw wagenpark te voorzien van de verplichte veiligheidsvestjes. Veiligheidsvestjes met uw logo bedrukken kan natuurlijk ook een slimme marketingzet zijn. Veiligheidsvestjes vallen op in het verkeer, u kunt daarvan handig gebruik maken voor het maken van reclame op de veiligheidsvestjes. Veiligheidsvestjes zijn ontworpen om er voor de dragers van de veiligheidsvestjes voor te zorgen dat ze dankzij de veiligheidsvestjes vlugger gezien worden. Door reclame te maken op veiligheidsvestjes en te profiteren van de hoge zichtbaarheid van de veiligheidsvestjes, wordt uw reclame, dankzij de veiligheidsvestjes, vlugger en meer gezien.

Veiligheidsvestjes zijn voor scholen en meer specifiek zijn veiligheidsvestjes voor kinderen meer dan een handig hulpmiddel. Veiligheidsvestjes zorgen ervoor dat kinderen, dankzij de veiligheidsvetjes, vlugger worden opgemerkt. Dankzij de veiligheidsvestjes kunnen bestuurders vlugger reageren op de acties van de dragers van veiligheidsvestjes. Veiligheidsvestjes die bovendien kunnen worden bedrukt met uw logo of andere opdruk. Gepersonaliseerde veiligheidsvestjes, veiligheidsvestjes die opvallen in het verkeer, veiligheidsvestjes die opvallen in het straatbeeld. Veiligheidsvestjes, een uitstekend medium tot reclame!

Veiligheidsvestjes met opdruk van uw logo, veiligheidsvestjes met opdruk van een tijdelijke promotie of veiligheidsvestjes met opdruk van een nieuw product. Veiligheidsvestjes bedrukken kan verschillende toepassingen hebben, een verhoogde zichtbaarheid dankzij de veiligheidsvestjes blijft natuurlijk de belangrijkste factor van veiligheidsvestjes. De verhoogde zichtbaarheid van veiligheidsvestjes kan vooral op gebied van reclame handig gebruikt worden. Veiligheidsvestjes bedrukken met eender welke opdruk zijn veiligheidsvestjes die zorgen dat uw opdruk, samen met de dragers van de veiligheidsvestjes natuurlijk, wordt gezien, veiligheidsvestjes met opdruk die opvallen in het verkeer, veiligheidsvestjes die opvallen in het straatbeeld.

Veiligheidsvestjes zijn ondertussen een verplicht onderdeel van de standaarduitrusting bij wagens geworden. Naast de verbanddoos en het brandblusapparaat bent u dus verplicht, voor elke persoon die uitstapt bij pech, veiligheidsvestjes bij te hebben. Dit wil zeggen dat u verplicht bent minstens één exemplaar van de veiligheidsvestjes te voorzien. Vergeet ook niet de wetgeving rond veiligheidsvestjes te bekijken indien u met de wagen op reis gaat. In elk land verschilt het gebruik van de veiligheidsvestjes en de wetgeving rond de veiligheidsvestjes. In enkele landen bent u verplicht voor iedereen in de wagen veiligheidsvestjes bij te hebben, in andere landen is nog geen sprake van veiligheidsvestjes. Daarom is het beter u te informeren betreffende de wetgeving rond veiligheidsvestjes in de landen die u op uw reis aandoet. Verstandig is genoeg veiligheidsvestjes te voorzien, en de veiligheidsvestjes te dragen bij het verlaten van de wagen.

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? of had u nog enkele vragen?