Reflecterend veiligheidsvest

Detailinformatie Reflecterend veiligheidsvest

Een reflecterend veiligheidsvest kan bij ons snel en voordelig worden bedrukt. Een reflecterend veiligheidsvest is een uitermate geschikt middel om reclame op te maken. Een reflecterend veiligheidsvest is tenslotte ontworpen om op te vallen, een reflecterend veiligheidsvest wordt gemaakt om extra zichtbaar te zijn. Waarom dan niet uw logo laten bedrukken op een reflecterend veiligheidsvest? Extra opvallend, en indien u bij ons uw bestelling plaatst, extra snel uw reflecterend veiligheidsvest en extra voordelig een reflecterend veiligheidsvest met opdruk!

Een reflecterend veiligheidsvest moet in België en Europa voldoen aan vastgelegde normen. Voor een reflecterend veiligheidsvest zoals die voor voetgangers en fietser volstaat een klasse 2. Klasse 2 bij een reflecterend veiligheidsvest verzekert een gegarandeerde verhoogde zichtbaarheid dankzij het reflecterend veiligheidsvest. Een reflecterend veiligheidsvest voldoet bij veiligheidsvest.be aan alle vastgelegde normen op gebied van het reflecterend veiligheidsvest.

Bij veiligheidsvest.be kunt u een reflecterend veiligheidsvest vinden aan stuntprijzen, dankzij import en groothandel kunnen wij erg sterke prijzen voor een reflecterend veiligheidsvest hanteren, zonder afbreuk aan de kwaliteit van het reflecterend veiligheidsvest. Voor een reflecterend veiligheidsvest bent u bij veiligheidsvest.be aan het juiste adres.

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? of had u nog enkele vragen?